gratulerer med dagen du er super leirvik

på oppstartmøte. Simon Andrè Verneland og Kim Jøran Wilhemsen har hatt læretida si hos Advantec Group på Stord/Hammerfest og begge tok fagbrevet forrige uke. Februar 2019 - Yrkesfagene tilbyr kompetanse og erfaringer som gir karrieremuligheter og jobbsikkeret. April 2018 - Finnmarks ferskeste FU-operatør! Gust 2015 Jonas Johansen har hatt litt av en uke. Mai 2016 - Vår medlemsbedrift Havøysund Patentslipp AS er nå også godkjent som lærebedrift i industrirørleggerfaget! Beintøff gjeng Rekorddeltaking på Bokslukarprisen!

Gratulerer med dagen du er super leirvik - Hjem Hammerfest flerfaglige

2 kommende automatikere og 1 elektriker. Gratulerer til Mads Einar Halvari Niska og Vadsø Installasjon AS for god opplæring. Desember ble det klart at han også hadde bestått fagprøven i industrimekanikerfaget. Juni 2018 - Gode nyheter fra Øksfjord: Mattis Jansen Vik har bestått fagprøven i industrimekanikerfaget. Gleden i andre enden er til å ta og føle. Masse gratulasjoner til Martin og lærebedrift, og så ønsker vi den nye fagarbeideren lykke til videre. Status for yrkesfagene må heves. Januar 2015 - Da har Hammerfest fått to nye fagarbeidere!

Videos

Belle brune française et naturelle se donne du plaisir et jouit.

Gratulerer med dagen du er super leirvik - 2013-mai-bergen by natt&DAG

Mars 2015 - Karasjok kommune fikk 17 fagarbeidere i 10 ulike fag i 2014! Australiar vil selje norsk luft på boks Dei to mestvinnande OL-atletane gir seg Fleire fattige barn i Noreg Fortnite tek heilt fullstendig av Syskenpar med ny oppfinning I år er faren større for å bli snøblind Fjellvettreglane på nynorsk Merkeleg vêrfenomen: «Blodsnø». Godt jobba av bedrift og ansatte som har stått for opplæringa. Se artikkel fra fylkeskommunens nettside om hvilke fag det mangler lærebedrifter. Oktober 2013 er det en feil påstand i forhold det å være lærling og muligheten til å ta høyere utdanning på et senere tidspunkt. Januar 2014 - Vinnerne i Gnistalator konkurransen som vi hadde på YO-messa ble: I Hammerfest: Rune Nilsen og Inger Ann Selstad I Alta: Kevin Berg og Anna Dorothea Yri Rekorden er 21 sekunder uten å være borti metallet. Hammerfest flerfaglige opplæringskontor gratulerer de nye fagarbeiderne og Hammerfest Industriservice og ønsker lykke til videre. Gratulerer og til bedriften som tar inn lærlinger og lar dem få fullføre sin utdanning. April 2016 - Husbanken i Hammerfest søker etter lærling i kontor- og administrasjonsfaget. Søknad, CV, karakterutskrift fra VG1 og terminkarakterer fra VG2 sendes til Kurt Paulsen. November 2018 - Fersk fagarbeider i full drift! Juni 2015 - Fredag besto Ole Mathis Pavel Mathisen fagprøven i elektrikerfaget! November 2013 - Tidligere i værdamer nrk chatroulette norge høst kom det endringer i den delen av forskrift til opplæringsloven som omhandler inntak og formidling. For mer informasjon, se Aibels nettside. I år er det ny rekord! Han besto fagprøven i elektrikerfaget! Juli 2014 - Vegard Valstad har bestått fagprøven i elektrikerfaget. Desember 2018 - En fornøyd ny fagarbeider i Finnmarks nyeste installatørbedrift, Márkan El AS i Karasjok.